»
Blog » Am deschis radiologie dentara!

Am deschis radiologie dentara!

10/1/2018


Radiografiile dentare sunt necesare medicului dentist deoarece ofera detalii ce nu pot fi altfel obtinute, detalii esentiale pentru stabilirea unui diagnostic complet si corect in vederea efectuarii unei manopere medicale potrivita afectiunii de care suferiti. 
Multe afectiuni ale dintelui si tesuturilor inconjuratoare nu pot fi vazute decat pe radiografie, cum sunt cariile interdentare, infectiile de la nivelul radacinilor (granuloame, chisturi), fracturile dentare, resorbtia oaselor maxilare datorata afectarii parodotale. 
 

 
Clinica noastra ofera urmatoarele servicii de radiologie digitala:
  • Radiografie retroalveolara digitala
  • CT Volumetric tip Cone Beam
  • Ortopantomografie
  • Teleradiografie de profil
  • Analiza cefalometrica
Echipamentele digitale de ultima generatie prezente in clinica noastra au particularitatea de a asigura cea mai buna calitate a imaginii si o expunere scazuta la radiatii ionizante.

Echipamentele noastre sunt urmatoarele:
Pax-i3D Green Vatech
Echipament digital de ultima generatie cu modul 2D panoramic, Cone Beam CT 3D, si brat cefalometric (teleradiografie) - tip Scan Ceph si OneShot
 
Vario dg-Sirona
Aparatul radiografic Vario DG face parte din renumita linie de produse Sirona HELIODENT. In plus fata de radiografia conventionala bazata pe filme, acest echipament este foarte potrivit pentru radiologie digitala, avand durata redusa de expunere. Clinica U-Smile este echipata cu un aparat radiografic pentru fiecare unitate dentara.