»
Echipa

Medici stomatologi profesionisti – Echipa U-Smile Floresti

Dr. Alberto Carpegna

Dr. Alberto Carpegna

Chirurgie orala, Implantologie


Dr. Alberto Carpegna a absolvit in 2005 Medicina Dentara în cadrul „Università degli studi di Torino - Facoltà di Odontoiatria e Protesi dentaria”. În 2009, a participat la cursul de specializare în Chirurgie orala si implantologie organizat de Universitatea din Genova. În 2012, a obtinut diploma de masterat la Universitatea din Milano, la Institutul Ortopedic Galeazzi. În perioada 2012-2014, a lucrat în cadrul sectiei de Chirurgie orala de la Universitatea din Torino, Facultatea de Stomatologie si Protetica Dentara. A fost lector la Universitatea Descartes din Paris din 2012 si la Institutul ICLO din Arezzo din 2015 pentru cursul de Anatomie si chirurgie avansata cu preparate anatomice ale SIED (Societatea Italiana de Estetica Dentara). Din anul 2012 este profesor de Chirurgie implantara la Roma, unde preda cursuri teoretice si practice private.
În 2019, în colaborare cu Italian Dental Art si Prof. Giovanni Zucchelli, unul dintre cei mai importanti experti din lume în diagnosticarea, prevenirea si tratamentul bolilor parodontale si ale tesuturilor gingivale din jurul dintilor si al implanturilor, a tinut o serie de cursuri în China, la Beijing, Shanghai si Guangzhou.
 
Dr. Elena Mihoc

Dr. Elena Mihoc

Radiologie dentara, Stomatologie generala, Implantologie


Dr. Elena Mihoc este absolventa a Facultatii de Medicina Dentara in cadrul Universitatii „Apollonia” din Iasi, promotia 2012. In anul 2015 a urmat cursul “Protectie radiologica in radiologia de diagnostic si in radiologia interventionala” ,in urma caruia a obtinut permisul de exercitare nivel 2 CNCAN. In anul 2019 s-a specializat in Implantologie Dentara. De-a lungul anilor a frecventat numeroase cursuri si congrese, in special in domeniul endodontiei, pentru a fi la curent si  a se perfectiona ca medic.
 
 
Dr. Borz Alexandru

Dr. Borz Alexandru

Endodontie, Estetica dentara


Dr. Borz Alexandru absolvent al Facultatii de Medicina Dentara din cadru FMF Oradea, promotia 2015. A urmat numeroase cursuri de specializare pe mai multe ramuri ale medicinii dentare, in special cursuri de specializare in endodontie.
 
 
Dr. Bogdan Marian

Dr. Bogdan Marian

Protetica Dentara, Endodontie, Stomatologie generala, Estetica dentara


Absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj Napoca, promotia 2003. Experienta profesionala dobandita din practica clinica si cursuri efectuate în Romania, Irlanda (2 ani) si Marea Britanie (7 ani).
Curs postunversitar în endodontie în perioada 2017-2018 la Universitatea din Chester, Marea Britanie.
 
Dr. Varlan Anca

Dr. Varlan Anca

Ortodontie si ortopedie dento-faciala


Dr Varlan Anca este absolventa a Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca, promotia 2014. S-a specializat in ortodontie si ortopedie dento-faciala in timpul rezidentiatului de 3 ani, urmat tot in cadrul Facultatii de Medicina Dentara din Cluj-Napoca. Inca din timpul rezidentiatului a urmat cursuri de specializare in tara si in strainatate, atat pentru dezvoltarea ca medic specialist, cat si pentru a fi la curent cu ultimele tehnologii medicale.
 
Vlad Chifelea

Dr. Vlad Chifelea

Stomatologie generala, Estetica dentara


Dr Vlad Chifelea, absolvent al Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca, 2016, participa in mod constant la cursuri si congrese de educatie medicala continua.
Pasionat in special de restaurari directe si indirecte, fixe, reabilitari orale, functionale si estetice.
 

Echipa de asistenti

Coprean Corina

Coprean Corina

Receptie

Iuliana Negrea

Iuliana Negrea

Asistenta medicala

Handru Ana

Handru Ana

Asistenta medicala

Tuca Raluca

Tuca Raluca

Asistenta medicala

Pop Diana

Pop Diana

Asistenta medicala

Flavia Oleleu

Flavia Oleleu 

Asistenta medicala