»
Echipa

Medici stomatologi profesionisti – Echipa U-Smile Floresti

Dr. Alberto Carpegna

Dr. Alberto Carpegna

Chirurgie orala, Implantologie


Dr. Alberto Carpegna a absolvit in 2005 Medicina Dentara în cadrul „Università degli studi di Torino - Facoltà di Odontoiatria e Protesi dentaria”. În 2009, a participat la cursul de specializare în Chirurgie orala si implantologie organizat de Universitatea din Genova. În 2012, a obtinut diploma de masterat la Universitatea din Milano, la Institutul Ortopedic Galeazzi. În perioada 2012-2014, a lucrat în cadrul sectiei de Chirurgie orala de la Universitatea din Torino, Facultatea de Stomatologie si Protetica Dentara. A fost lector la Universitatea Descartes din Paris din 2012 si la Institutul ICLO din Arezzo din 2015 pentru cursul de Anatomie si chirurgie avansata cu preparate anatomice ale SIED (Societatea Italiana de Estetica Dentara). Din anul 2012 este profesor de Chirurgie implantara la Roma, unde preda cursuri teoretice si practice private.
În 2019, în colaborare cu Italian Dental Art si Prof. Giovanni Zucchelli, unul dintre cei mai importanti experti din lume în diagnosticarea, prevenirea si tratamentul bolilor parodontale si ale tesuturilor gingivale din jurul dintilor si al implanturilor, a tinut o serie de cursuri în China, la Beijing, Shanghai si Guangzhou.
 
Dr. Elena Mihoc

Dr. Elena Mihoc

Radiologie dentara, Stomatologie generala


Dr. Elena Mihoc este absolventa a Facultatii de Medicina Dentara in cadrul Universitatii „Apollonia” din Iasi, promotia 2012. Din anul 2012 a contribuit la dezvoltarea proiectului U-Smile, fiind responsabila de partea administrativa si comerciala a acestuia. In anul 2015 a urmat cursul “Protectie radiologica in radiologia de diagnostic si in radiologia interventionala” si in 2016 a primit certificat de absolvire a cursului.
 
Dr. Varlan Anca

Dr. Varlan Anca

Ortodontie si ortopedie dento-faciala


Dr Varlan Anca este absolventa a Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca, promotia 2014. S-a specializat in ortodontie si ortopedie dento-faciala in timpul rezidentiatului de 3 ani, urmat tot in cadrul Facultatii de Medicina Dentara din Cluj-Napoca. Inca din timpul rezidentiatului a urmat cursuri de specializare in tara si in strainatate, atat pentru dezvoltarea ca medic specialist, cat si pentru a fi la curent cu ultimele tehnologii medicale.
 
Dr. Bogdan Marian

Dr. Bogdan Marian

Endodontie, stomatologie generala, estetica dentara


Absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj Napoca, promotia 2003. Experienta profesionala dobandita din practica clinica si cursuri efectuate în Romania, Irlanda (2 ani) si Marea Britanie (7 ani).
Curs postunversitar în endodontie în perioada 2017-2018 la Universitatea din Chester, Marea Britanie.
 
Dr. Delca Diana

Dr. Diana Nelca

Protetica dentara, estetica dentara, stomatologie generala


Dr. Bodârlau Nelca Diana este absolventa a Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj Napoca, promotia 2013. S-a specializat în protetica si estetica dentara în timpul rezidentiatului de 3 ani, urmat tot în cadrul Facultatii de Medicina Dentara din Cluj Napoca. Înca din timpul rezidentiatului a urmat cursuri de formare si specializare, atât în tara, cat si în strainatate, fiind pasionata în special de domeniul restaurarilor conservative, ocluzologiei si esteticii dentare.
Dr. Andrea Anglesio Farina

Dr. Andrea Anglesio Farina

Protetica, Estetica dentara, Stomatologie generala.  


Dr. Andrea Anglesio Farina, absolvent al colegiului de tehnica dentara în 2001, a absolvit Medicina Generala in cadrul „Università degli studi di Torino - Facoltà di Medicina e Chirurgia” în iulie 2008, iar apoi, în cadrul „Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, a absolvit în septembrie 2014 Medicina Dentara. Timp de un an de zile, din 2007 pana în 2008, a frecventat departamentul de Chirurgie Maxilo-Faciala din cadrul Spitalului San Luigi, Orbassano, Torino. Pe parcursul anilor, a participat la diverse congrese si cursuri de formare profesionala continua cu tema medicina dentara conservativa, restaurativa, protetica fixa si estetica dentara. De asemenea a urmat in Mai 2015, la Milano, cursul de injectare fillere - acidului hialuronic - prevenirea imbatranirii si diminuarea ridurilor. Este membru certificat al colegiului Medicilor Dentisti din Torino si Cluj-Napoca.
 

Echipa de asistenti

Augustin Ramona

Augustin Ramona

Receptionist

Luca Adina Calina

Luca Adina Calina

Asistenta medicala

Flavia Oleleu

Flavia Oleleu 

Asistenta medicala

Miruna Ignatescu

Miruna Ignatescu

Asistenta medicala