»
Echipa

Medici stomatologi profesionisti – Echipa U-Smile Floresti

Dr. Alberto Carpegna

Dr. Alberto Carpegna

Chirurgie orala, Implantologie


Dr. Alberto Carpegna a absolvit in 2005 Medicina Dentara în cadrul „Università degli studi di Torino - Facoltà di Odontoiatria e Protesi dentaria”. În 2009, a participat la cursul de specializare în Chirurgie orala si implantologie organizat de Universitatea din Genova. În 2012, a obtinut diploma de masterat la Universitatea din Milano, la Institutul Ortopedic Galeazzi. În perioada 2012-2014, a lucrat în cadrul sectiei de Chirurgie orala de la Universitatea din Torino, Facultatea de Stomatologie si Protetica Dentara. A fost lector la Universitatea Descartes din Paris din 2012 si la Institutul ICLO din Arezzo din 2015 pentru cursul de Anatomie si chirurgie avansata cu preparate anatomice ale SIED (Societatea Italiana de Estetica Dentara). Din anul 2012 este profesor de Chirurgie implantara la Roma, unde preda cursuri teoretice si practice private.
În 2019, în colaborare cu Italian Dental Art si Prof. Giovanni Zucchelli, unul dintre cei mai importanti experti din lume în diagnosticarea, prevenirea si tratamentul bolilor parodontale si ale tesuturilor gingivale din jurul dintilor si al implanturilor, a tinut o serie de cursuri în China, la Beijing, Shanghai si Guangzhou.
 
Dr. Elena Mihoc

Dr. Elena Mihoc

Radiologie dentara, Stomatologie generala, Implantologie


Dr. Elena Mihoc este absolventa a Facultatii de Medicina Dentara in cadrul Universitatii „Apollonia” din Iasi, promotia 2012. In anul 2015 a urmat cursul “Protectie radiologica in radiologia de diagnostic si in radiologia interventionala” ,in urma caruia a obtinut permisul de exercitare nivel 2 CNCAN. In anul 2019 s-a specializat in Implantologie Dentara. De-a lungul anilor a frecventat numeroase cursuri si congrese, in special in domeniul endodontiei, pentru a fi la curent si  a se perfectiona ca medic.
 
 
Dr. Bogdan Marian

Dr. Bogdan Marian

Endodontie, stomatologie generala, estetica dentara


Absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj Napoca, promotia 2003. Experienta profesionala dobandita din practica clinica si cursuri efectuate în Romania, Irlanda (2 ani) si Marea Britanie (7 ani).
Curs postunversitar în endodontie în perioada 2017-2018 la Universitatea din Chester, Marea Britanie.
 
Dr. Varlan Anca

Dr. Varlan Anca

Ortodontie si ortopedie dento-faciala


Dr Varlan Anca este absolventa a Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca, promotia 2014. S-a specializat in ortodontie si ortopedie dento-faciala in timpul rezidentiatului de 3 ani, urmat tot in cadrul Facultatii de Medicina Dentara din Cluj-Napoca. Inca din timpul rezidentiatului a urmat cursuri de specializare in tara si in strainatate, atat pentru dezvoltarea ca medic specialist, cat si pentru a fi la curent cu ultimele tehnologii medicale.
 
Dr. Delca Diana

Dr. Diana Nelca

Protetica dentara, estetica dentara, stomatologie generala


Dr. Bodârlau Nelca Diana este absolventa a Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj Napoca, promotia 2013. S-a specializat în protetica si estetica dentara în timpul rezidentiatului de 3 ani, urmat tot în cadrul Facultatii de Medicina Dentara din Cluj Napoca. Înca din timpul rezidentiatului a urmat cursuri de formare si specializare, atât în tara, cat si în strainatate, fiind pasionata în special de domeniul restaurarilor conservative, ocluzologiei si esteticii dentare.
 

Echipa de asistenti

Luca Adina Calina

Luca Adina Calina

Asistenta medicala

Flavia Oleleu

Flavia Oleleu 

Asistenta medicala

Iuliana Negrea

Iuliana Negrea 

Asistenta medicala

Alina Teodorovici

Alina Teodorovici 

Receptionista