»
Echipa

Medici stomatologi profesionisti – Echipa U-Smile Floresti

Dr. Alberto Carpegna

Dr. Alberto Carpegna

Chirurgie orala, Implantologie


Dr. Alberto Carpegna a absolvit in 2006 Medicina Dentara în cadrul „Università degli studi di Torino - Facoltà di Odontoiatria e Protesi dentaria”. În 2009 a participat la un curs de perfectionare în Chirurgia Orala si Implantologie în cadrul „Università degli studi di Genova”. În 2012 a urmat Masterul Unversitar de Implantologie in cadrul „Università degli studi di Milano - Istituto ortopedico Galeazzi” . A frecventat departamentul de chirurgie orala din cadrul “Università degli studi di Torino - Facoltà di Odontoiatria e Protesi dentaria” din 2012 pana în 2014. Este lector în cadrul universitatii din Paris „Descartes” la cursul de anatomie si chirurgie avansata pe preparate anatomice ale Societatii Italiene de Estetica Dentara (SIED)” din 2012, iar din 2013, este lector de chirurgie implantara pe pacienti în Roma.
Dr. Bogdan Marian

Dr. Bogdan Marian

Endodontie, stomatologie generala, estetica dentara


Absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj Napoca, promotia 2003. Experienta profesionala dobandita din practica clinica si cursuri efectuate în Romania, Irlanda (2 ani) si Marea Britanie (7 ani).
Curs postunversitar în endodontie în perioada 2017-2018 la Universitatea din Chester, Marea Britanie.
 
Dr. Delca Diana

Dr. Diana Nelca

Protetica dentara, estetica dentara, stomatologie generala


Dr. Bodârlau Nelca Diana este absolventa a Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj Napoca, promotia 2013. S-a specializat în protetica si estetica dentara în timpul rezidentiatului de 3 ani, urmat tot în cadrul Facultatii de Medicina Dentara din Cluj Napoca. Înca din timpul rezidentiatului a urmat cursuri de formare si specializare, atât în tara, cat si în strainatate, fiind pasionata în special de domeniul restaurarilor conservative, ocluzologiei si esteticii dentare.
Dr. Elena Mihoc

Dr. Elena Mihoc

Radiologie dentara, Stomatologie generala


Dr. Elena Mihoc este absolventa a Facultatii de Medicina Dentara in cadrul Universitatii „Apollonia” din Iasi, promotia 2012. Din anul 2012 a contribuit la dezvoltarea proiectului U-Smile, fiind responsabila de partea administrativa si comerciala a acestuia. In anul 2015 a urmat cursul “Protectie radiologica in radiologia de diagnostic si in radiologia interventionala” si in 2016 a primit certificat de absolvire a cursului.
 
Dr. Andrea Anglesio Farina

Dr. Andrea Anglesio Farina

Protetica, Estetica dentara, Stomatologie generala.  


Dr. Andrea Anglesio Farina, absolvent al colegiului de tehnica dentara în 2001, a absolvit Medicina Generala in cadrul „Università degli studi di Torino - Facoltà di Medicina e Chirurgia” în iulie 2008, iar apoi, în cadrul „Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, a absolvit în septembrie 2014 Medicina Dentara. Timp de un an de zile, din 2007 pana în 2008, a frecventat departamentul de Chirurgie Maxilo-Faciala din cadrul Spitalului San Luigi, Orbassano, Torino. Pe parcursul anilor, a participat la diverse congrese si cursuri de formare profesionala continua cu tema medicina dentara conservativa, restaurativa, protetica fixa si estetica dentara. De asemenea a urmat in Mai 2015, la Milano, cursul de injectare fillere - acidului hialuronic - prevenirea imbatranirii si diminuarea ridurilor. Este membru certificat al colegiului Medicilor Dentisti din Torino si Cluj-Napoca.
Dr. Cristina Alb

Dr. Cristina Alb

Ortodontie si ortopedie dento-faciala


Dr. Cristina Alb este absolventa a Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu ” din Cluj-Napoca, promotia 2009. S-a specializat apoi în ortodontie si ortopedie dento-faciala, rezidentiat absolvit în 2012 tot în cadrul Facultatii de Medicina Dentara din Cluj Napoca. De atunci practica ortodontia si urmeaza cursuri de specializare în tara si in strainatate, atat pentru dezvoltarea ca medic specialist, cât si pentru a fi la curent cu ultimele tehnologii medicale.
 
 

Echipa de asistenti

Augustin Ramona

Augustin Ramona

Receptionist

Luca Adina Calina

Luca Adina Calina

Asistenta medicala

Cotarla Monica Madalina

Cotarla Monica Madalina

Asistenta medicala