»
Echipamente

Echipamente stomatologice performante

Aparatura utilizata in clinica noastra

Scaune Dentare Vitali T5 MASTER

Vitali T5 MASTER

Noul MASTER T5 se distinge prin calitatea inalta a materialelor si componentelor combinate cu atentie la detaliu, ca orice alt scaun dentar VITALI, oferind o combinatie perfecta intre functionalitate, soliditate, siguranta si confortul pacientului. Clinica U-Smile este echipata cu 4 scaune Vitali T5 Master.

Scaune dentare VITALI T5 EVO Plus

Scaune dentare VITALI T5 EVO Plus

T5 EVO PLUS combina functionalitatea avansata cu o simplitate operationala absoluta. Comenzile sunt concentrate într-o singura tastatura analogica, pe partea laterala a consolei de bord.

Clinica U-Smile este echipata cu un scaun Vitali T5 EVO Plus in sala pentru chirurgie.

EPIC 10 diode laser

EPIC 10 diode laser

EPIC™ X, cea mai recenta inovatie cu laser de la BIOLASE®. Mai mult decat un laser de tesut moale, extinde tratamentele si ROI prin modul de albire sau modul exclusiv "Terapia Durerii".


 

Radiologie

PaX-i3D Green - VATECH


PaX-i3D Green - VATECH

Echipament digital de ultima generatie cu modul 2D panoramic, Cone Beam CT 3D, si brat cefalometric (teleradiografie) - tip Scan Ceph si OneShot.

Radiografie retroalveolara digitala: VARIO DG - SIRONA

Radiografie retroalveolara digitala: VARIO DG - SIRONA
Aparatul radiografic Vario DG face parte din renumita linie de produse Sirona HELIODENT. În plus fata de radiografia conventionala bazata pe filme, acest echipament este foarte potrivit pentru radiologie digitala, avand durata redusa de expunere. Clinica U-Smile este echipata cu un aparat radiografic pentru fiecare unitate dentar.

 

Estetica

OXIS - Hyperbaric Oxigen Technology - Tecno Gaz

OXIS - Hyperbaric Oxigen Technology - Tecno Gaz

În domeniul de întinerire a pielii ultima tendinta este reprezentata de aplicatiile de oxigen hiperbaric. Oxigenul hiperbaric este capabil sa asigure beneficii importante în toate patologiile pielii în care procesele de reconstructie au un rol important, cum ar fi: toate formele de acnee, dermatita alergica si iritativa, edem, vergeturi, psoriazis, hiperpigmentare, laxitate.

 

EPOREX k69

Medicina Estetica: EPOREX k69

Este un sistem de vehiculare dermica capabil sa mareasca penetrarea si difuzia substantelor active în epiderma, prin intermediul unei metode inovatoare bazata pe transportul molecular transdermic „activ ”, numit isophoresis.

Albire dentara - Lampa Polilux Accelerator Plus

Albire Dentara - Lampa Polilux Accelerator Plus
Lampa POLILUX ACCELERATOR PLUS este un dispozitiv avansat, expresia maxima a sistemelor de albirea dentara. Este o lampa cu LED-uri speciala conceputa pentru albirea profesionala in cabinet: lungimea de unda (465 nm) si sursa de energie (30.000 mW / cm2) ale acesteia au fost proiectate pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil într-o singura sesiune. Lampa are un ecran special care permite absorbtia luminii ultraviolete si infrarosii pentru a preveni incalzirea tesuturilor moi si a pulpei dentare.
 

 

Alte Echipamente

Piezosurgery - Echipamente Clinica Stomatologie

Piezochirurgie

Endodontie: Apex locator - iPex II - NSK

Endodontie: Apex locator - iPex II - NSK

Endodontie: Micromotor endodontic - Endo E Class - Marathon

Endodontie: Micromotor endodontic - Endo E Class - Marathon

Sedare Constienta - Master Flux Plus - Tecno Gaz

Sedare constienta - Master Flux Plus - Tecno Gaz