»
Implantologie » Noutati » 15% reducere pentru tratamente implantologice

15% reducere pentru tratamente implantologice

25/5/2017

Clinica stomatologica U-Smile ofera o promotie avantajoasa pentru luna iunie: 15% reducere pentru tratamentele implantologice. Promotia este valabila pana la data de 23 iunie si se adreseaza tuturor persoanelor care au nevoie de tratamente implantologice si apeleaza la serviciile puse la dispozitie de clinica noastra.

Implantologia reprezinta o tehnica chirurgico-proteica de inlocuire a unuia sau a mai multor elemente dentare sau de reabilitare totala a unei arcade, cu ajutorul unuia sau a mai multor implanturi introduse in os. Implanturile se prind de os printr-un process numit osteointegrare. Folosirea implanturilor dentare pentru a inlocui dintii lipsa este o metoda standard si sigura, care permite ca dintii sanatosi sa nu fie avariati si care are un raport cost-beneficiu favorabil, comparative cu metodele protetice traditionale.
Durata implanturilor dentare este conditionata de diferiti factori, printre care cei mai importanti sunt: igiena pacientului, vizitele periodice de control si obiceiurile pacientului (tabagism, bruxism  nocturn etc). Studiile efectuate la nivel international au demonstrat un succes de 90% la 10 ani dupa introducerea implantului.
 
Care sunt avantajele acestei tehnici?
-o singura sedinta operatorie si anesteziologica;
-disconfort si durere postoperatorie minora;
-un numar redus de implanturi necesare;
-pacientul nu necesita proteza mobile pe perioada tratamentului;
-rezolvarea edendatiei intr-o singura zi;
-posibilitatea de a manca si mesteca in ziua in care a avut loc interventia.Alte categorii